Fremgangsmåte

Den enkle og greie fremgangsmåten til din bedrifts nye hjemmeside. 

1. Første møte

Hver eneste bedrift er unik. Derfor vil vi alltid vår fremgangsmåte starte med å lære om bedriften sin merkevare, ambisjoner og ønsket med en nettside gjennom et møte enten fysisk eller digitalt. 

På dette møtet vil også strukturen og designet av nettsiden bli diskutert mer i detalj for at våre utviklere kan starte å jobbe på prosjektet. 

2. Enkelt design

Etter det første møte, vil våre utviklere begynne å lage en prototype av nettsiden. Dette vil være ganske grove skisser av hvordan den endelige nettsiden kanskje vil se ut. Dette gjør vi for at våre kunder kan se prosjekt visuelt før vi begynner med å sette den opp. 

3. Tilbakemelding

Vi vil deretter komme tilbake for et andre møte med deg. Her vil vi diskutere de grove skissene, og sammen finne ut av veien videre. 

Det vil alltid være mulighet for å komme med ekstra ønsker og kommentarer senere i prosessen, men dette møte vil sette grunnlaget for vår jobb videre. 

4. Utvikling

Etter det andre samtale, vil våre utviklere begynne å bygge opp nettsiden. De vil også her være i ganske kontinuerlig kontakt med deg for at nettsiden skal se optimal ut. Vi sier oss ikke fornøyd med et prosjekt før du er det. 

Dette stadiet innholder også at vi setter opp bedriften sin e-post adresse, får et SSL sertifikat og SEO for nettsiden.  

5. Nettsiden er ferdig!

Etter at du er fornøyd med utseende på nettsiden, vil vi overføre brukeren til deg ved betaling. 

Du vil nå ha en nettside som opererer like godt på mobil, PC og nettbrett samt drar trafikk og salg til din bedrift. Alt av ulike endringer som ønskes senere kan også gjøres ved ytterligere kontakt med din egen Din Nettside frilans utvikler. 

Det sies at man ikke er bedre enn sitt siste prosjekt, så her er det!

Sammen med Styrk Eldre lagde vi en ny nettside for deres bedrift for eldre i Norge. Vi hadde samme fremgangsmåte som over, og hadde en tett dialog med dem gjennom hele prosessen. Sjekk ut nettsiden deres her: 

Reisen til en nydelig nettside begynner her...

Kom i kontakt med oss enten gjennom kontaktskjemaet, telefonen eller på mail. Vi gleder oss til å høre fra deg, og hjelpe deg på veien til en praktfull nettside. 

918 99 773

Ring oss gjerne!

Adresse: Tuengen Alle 6F

Email: Post@dinnettside.no